fbpx

Teknolojik Ürünlerinizin Batarya Maliyetlerini Azaltmanın Yolları

El Terminali-Batarya 3D Printer Özel Pil Üretimi
El Terminali Bataryası başta olmak üzere şarjlı ve mobil elektronik ürünlerinizin çoğunun ortak sorunudur Batarya Maliyeti.
El Terminali Bataryası Fiyatı
El Terminali Bataryası Fiyatı
Makinenin kendisine oranla %3 ila %5’ine tekabül ettiği için göze çok batmamakla birlikte aslında diğer yandan en pahalı sarf malzemedir. Çünkü örneğin El Terminali LCD’si ve Touchpaneli ya kendiliğinden kırılmaz, bozulmaz. Mutlaka bir dış müdahale gerekir. Ya da şöyle söyleyelim, touchpanel eskise bile hassasiyet kaybı yaşarsa bile bir süre daha çalışmaya devam edebilirsiniz.Ama batarya performansı doğru verimlilikte kullanılmadıkça ve doğru şekilde şarj edilmedikçe önce %90 verimliliğe, sonra %80’lere düşer. Bu aşamada çok fark etmezsiniz. Yavaş yavaş %70 – %60’lara düştükçe farkına varmaya başlarsınız. Verimliliğiniz azalır. Sonra %50’ye geldiğinde artık gerçekten işinizi görmemeye başlamıştır. Sonra yavaş yavaş daha da azalır ve artık değişim gerekir.
El Terminali Bataryası
El Terminali Bataryası
Bir diğer yandan El Terminali Bataryası verimliliği azalmaya başlayınca daha sık şarj etmeye, kısık kısık sürelerle ara şarjlara başlarsınız, buna mecbur kalırsınız.Örneğin son iki müşteriye uğrayacaksınız ve şarjınız bitti. Ne yapacaksınız? Gidip araçta beş dakika şarj edip son iki müşteriye yedecek kadar şarj depolayacaksınız. Ama bu verimsiz şarj ile bataryanızın ömrünü azaltmış olacaksınız.

El Terminali Bataryası Nereden Alınır?

Bataryanız öldüğünde 40 Dolar ile 150 Dolar arası bir maliyetle Yedek El Terminali Bataryası temin etmeniz gerekir. Desnet olarak tüm marka ve modeller için orijinal ve sıfır batarya temininde yanınızdayız. Bunun için bizi 444 70 15‘den aramanız ya da iletişim formu doldurmanız yeterli.

Bir başka problem: El Terminali Bataryası Bulamıyoruz, Ne Yapacağız?

El Terminali Bataryası 3D Printer Özel Pil Üretimi
El Terminali Bataryası 3D Printer Özel Pil Üretimi
Bu ciddi bir sorun. Normal şartlarda El Terminali İthalatçıları ve Distribütörleri verdikleri taahhüt gereği 10 yıl boyunca El Terminali aksesuar ve yedek parçaları konusunda stok tutmak zorundalar. Ama uygulamada bunun her zaman gerçekleşmediğini görüyoruz.Peki, işinizin en yoğun zamanında kullandığınız el terminalinin pilinin öldüğünü ve hiçbir yerde de stokta kalmadığını düşünün. Ne yapacaksınız?İşte bu noktada EL TERMİNALİ BATARYASI ÖZEL ÜRETİMİ hizmetimiz devreye giriyor. El Terminali Bataryası ölçülerini alıp Üç Boyutlu Yazıcıda birebir aynı ölçülerde batarya kasası üretiliyor. İçine istediğiniz mAh değerde orijinal SANYO bataryaları yerleştiriliyor. Böylece hem orijinal batarya kalitesi ve verimliliği hem de zamandan bağımsız sipariş verip istediğiniz zaman kullanabilme olanağınız var.Ayrıca bitmiş El Terminali Bataryanızın kasasını açıp içindeki batarya hücresini değiştirip 3D Printerdan kasa basmadan da bataryanızı yenileyebiliyoruz.

Talep Formu




    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

    Bu site tanımlama verileri kullanır. Sitede gezinmeye devam ederek, çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.